Etsimme hankekoordinaattoria Verkostosta vetovoimaa -hankkeeseen

Tunnetko sydämesi olevan maaseudulla? Uskotko, että syrjäinenkin kolkka voi kukoistaa yhteisöllisyyden ja innovaation voimasta? Anna maaseuturakkautesi ohjata sinut kohti uutta seikkailua ja tule rakentamaan kanssamme alueemme menestystarinaa – hae paikkaa nyt!

Hankekoordinaattori, Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke

Etsimme nyt Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhankkeeseen hankekoordinaattoria Leader Pohjois-Satakunnan tiimiin. Yhdeksän kunnan yhteisessä hankkeessa keskeisinä tavoitteina ovat alueen kuntien yhteistyön tiivistäminen, alueen tunnettuuden lisääminen sekä muuttajien ja matkailijoiden houkutteleminen alueelle. Tavoitteisiin pyritään valjastamalla paikalliset erityispiirteet ja vahvuudet veto- ja pitovoimaksi. Hankekoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa toteuttaen toimenpiteitä yhdessä kuntien, yhdistysten ja yritysten kanssa.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, innovatiivista ja itsenäistä työotetta, kokemusta hanketyöstä ja erityisesti paloa maaseudun kehittämiseen. Työ pitää sisällään erilaisten materiaalien kirjallista tuottamista ja markkinointia, joten omaat hyvät viestintätaidot niin somessa kuin printissäkin ja hallitset viestinnän ja markkinoinnin nykyaikaiset työkalut. Olet valmis heittäytymään tarvittaessa itsekin kameran eteen. Lisäksi sinulla on valmiutta tehdä tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöitä sekä mahdollisuus liikkua alueella omalla autolla.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa pääset ideoimaan ja toteuttamaan monipuolisesti maaseudun kehittämistä. Suosimme osittaista etätyömahdollisuutta, joka tukee työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Työskentelet tiimissä, joka on sitoutunut löytämään kestäviä ratkaisuja maaseudun yhteisöjen hyväksi.

Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2.5.2024, mikäli hankkeelle saadaan myönteinen rahoituspäätös.

Jos olet maaseudun kehityksen edelläkävijä, joka ei väisty haasteiden edessä, odotamme hakemustasi innolla. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.3.2024 mennessä osoitteeseen noora-mari.syvaluoma@kankaanpaa.fi. Palkka on 2700-3000€/kk työkokemuksesta ja koulutuksesta riippuen.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Noora-Mari Syväluoma, puh. 0401909440.

Leader Pohjois-Satakunta on Pohjois-Satakunnassa ja Luoteis-Pirkanmaalla toimiva maaseudun kehittäjäorganisaatio. Rahoitamme yritysten ja yhteisöjen hankkeita, aktivoimme ja neuvomme maaseudun toimijoita sekä toimimme maaseudun kehittämiseen liittyvissä verkostoissa.