Kansainvälisyyttä kaikille koko alueella

Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry tarjoaa monipuolisia kansainvälistymispalveluita Pohjois-Satakunnan toimijoille. Leader+ – kaudella olimme nimemme mukaisesti myös Suomen aktiivisin toimintaryhmä kansainvälisten hankkeiden osalta. Kansainvälisten hankkeidemme transnational- partnerimaita olivat esimerkiksi Espanja, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Puola, Malta, Ranska, Saksa ja Ruotsi.

Kansainvälisyyttä yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille

Leader Aktiivinen Pohjois-Satakunta rahoittaa kansainvälisiä kehittämishankkeita ja selvityksiä. Kansainvälisten Leader-kehityshankkeiden hakuprosessissa avustaa yhdistyksemme kansainvälinen koordinaattori, johon on hyvä ottaa yhteyttä jo hankesuunnittelun ensimetreillä Leader-hankkeisiin liittyvien toimintaryhmien välisten sopimuskäytäntöjen vuoksi. Hankehakemukset arvioi ja käsittelee yhdistyksen hallitus.

Kansainvälisyys avaa uusia näkökulmia ja mahdollistaa uusia toimintatapoja. Kysy lisää!

Kansainvälisten asioiden päällikkö Krista Antila,
krista.antila(at)kankaanpaa.fi, +358 50 5206396

Kansainväliseltä koordinaattorilta tukea ja asiantuntijatietoa

Meillä on koko Euroopan laajuinen yhteistyöverkosto ja paljon aktiivisia toimijakumppaneita, joiden kanssa yhteistyössä pyrimme kehittämään niin omaa aluettamme kuin meidän kaikkien yhteistä Eurooppaa!

Apua hankesuunnitteluun

• kansainvälisten hankkeiden suunnitteluun ja aktivointiin • kansainvälisten hankepartnerien etsintään koko Euroopan Unionin alueella • kansainvälisten rahoitus – ja toimintavaihtoehtojen kartoittamiseen eri toimintamuotoja koskien

apua sopimusbyrokratiaan

• toimijoiden kansainvälistymisstrategioiden suunnitteluun • kansainvälisten sopimusten laatimiseen ja arviointiin

Käännös ja tulkkauspalveluita

• monipuolista käännösapua • kansainvälisten ja kansainvälisyysaiheisten tilaisuuksien järjestelyyn

Apua kansainväliseen yhteistyöhön

• kontakteja koko Euroopan alueella ruohonjuuritasolta hallinnon ja yrityselämän yläportaisiin asti