Rahoitusta
yrityksille
80

Rahoitusta yrityksille

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Sed cursus turpis vitae tortor. Sed hendrerit. Aliquam eu nunc.. Donec id justo.. Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse enim

Leader Pohjois-Satakunta

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan alueen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.

Tärkein tehtävämme on ihmisten, yhteisöjen ja yritysten innostaminen oman toimintansa ja elinympäristönsä kehittämiseen. Toimialueeseemme kuuluvat Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Merikarvia, Parkano, Pomarkku ja Siikainen. 

Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat alueen asukkaat, yhteisöt, yritykset ja julkinen taho, joiden yhteisenä päämääränä on maaseudun kehittäminen. Toimintamme on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikki ovat tervetulleita mukaan vaikuttamaan elinolojemme parantamiseen.

Leader Pohjois-Satakunta on yksi Suomen 52 Leader-ryhmästä ja olemme laatineet vuosille 2023-2027 ”Rajattomien mahdollisuuksien maaseutu” -strategian, jota toteutetaan rahoittamalla yhteisöjen ja mikroyritysten hankkeita. 

Leader-toimiston henkilökunta avustaa hankehakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa, joten ota yhteyttä

Hakemusten käsittely

 Ole yhteydessä Leader -toimistoon, mikäli suunnittelet hanketta. Hankkeita voi jättää vain sähköisesti Hyrrä -järjestelmässä

Hankkeiden valinnassa painotetaan valintakriteereiden lisäksi huolella valmisteltua hankkeita, jotka toimitettu kaikkine liitedokumentteineen sekä varmasti toteutettavia hankkeita.

Hallituksen kokoukset vuonna 2024:
Hallitus kokoontuu pääsääntöisin kuukausittain, pois lukien heinäkuu. Hakemusten tulee olla perillä 10 päivää ennen kokousta. Haku on jatkuva ja hankkeet käsitellään valintajaksoittain. Alla tulevat kokoukset ja viimeinen hakemuksen jättöpäivä Hyrrässä.

to 22.8. (12.8.)

Leader Pohjois-Satakunnan alueen karttakuva

Mikä Leader -toiminta?

Leader on EU:n luoma toimintamalli, jossa alueen asukkaat itse päättävät, mitä alueella kehitetään ja rahoitetaan.

Leader-toiminta onkin alusta loppuun paikallista: toimintaa ohjaava paikallinen kehittämisohjelma laaditaan yhdessä alueen asukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden, yhdistysten, yritysten, kuntien ja muiden toimijoiden kanssa, Leader-ryhmä neuvoo hankkeiden haussa ja tukee toteutuksessa. Paikallisista ihmisistä koostuva hallitus päättää rahoitettavista hankkeista. Tutustu Leader Pohjois-Satakunnan hallitukseen!

Suomessa Leader-ryhmiä on 52 ja Euroopassa yli 2500. Leader Pohjois-Satakunta tekee yhteistyötä laajasti sekä Suomen että muiden eurooppalaisten ryhmien kanssa. Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme.

102

Hankkeita toteutettu

Kokousta vuodessa

2
15

Toimintavuotta

Leader arjessamme