80
Rahoitusta
yrityksille

Rahoitusta yrityksille

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Sed cursus turpis vitae tortor. Sed hendrerit. Aliquam eu nunc.. Donec id justo.. Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse enim

Leader Pohjois-Satakunta

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan alueen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.

Tärkein tehtävämme on ihmisten, yhteisöjen ja yritysten innostaminen oman toimintansa ja elinympäristönsä kehittämiseen. Toimialueeseemme kuuluvat Honkajoki (2021 lähtien osa Kankaanpäätä), Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Merikarvia, Parkano, Pomarkku ja Siikainen. 

Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat alueen asukkaat, yhteisöt, yritykset ja julkinen taho, joiden yhteisenä päämääränä on maaseudun kehittäminen. Toimintamme on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikki ovat tervetulleita mukaan vaikuttamaan elinolojemme parantamiseen.

Leader Pohjois-Satakunta on yksi Suomen 54 Leader-ryhmästä ja olemme laatineet vuosille 2014-2020 Kohti kestävää kasvua-kehittämisstrategian, jota toteutetaan rahoittamalla yhteisöjen ja mikroyritysten hankkeita. Leader-toimiston henkilökunta avustaa hankehakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa, joten ota yhteyttä!

Hakemusten käsittely

Hankerahoitus jatkuu EU:n ohjelmakauden välissä siirtymäkaudella. Ole yhteydessä Leader -toimistoon, mikäli suunnittelet hanketta. 

Hallituksen kokoukset vuonna 2021:
to 12.8. (2.8.)
to 9.9. (31.8.)
to 7.10 (30.9.)
to 11.11. (1.11.)
to 11.12. (1.12.)

Mikä Leader -toiminta?

Leader on EU:n luoma toimintamalli, jossa alueen asukkaat itse päättävät, mitä alueella kehitetään ja rahoitetaan.

Leader-toiminta onkin alusta loppuun paikallista: toimintaa ohjaava paikallinen kehittämisohjelma laaditaan yhdessä alueen asukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden, yhdistysten, yritysten, kuntien ja muiden toimijoiden kanssa, Leader-ryhmä neuvoo hankkeiden haussa ja tukee toteutuksessa. Paikallisista ihmisistä koostuva hallitus päättää rahoitettavista hankkeista. Tutustu Leader Pohjois-Satakunnan hallitukseen!

Suomessa Leader-ryhmiä on 54 ja Euroopassa yli 2500. Leader Pohjois-Satakunta tekee yhteistyötä laajasti sekä Suomen että muiden eurooppalaisten ryhmien kanssa. Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme.

102

Hankkeita toteutettu

Kokousta vuodessa

2
15

Toimintavuotta

Leader arjessamme