80
Rahoitusta
yrityksille

Rahoitusta yrityksille

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Sed cursus turpis vitae tortor. Sed hendrerit. Aliquam eu nunc.. Donec id justo.. Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse enim

Leader Pohjois-Satakunta

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan alueen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.

Tärkein tehtävämme on ihmisten, yhteisöjen ja yritysten innostaminen oman toimintansa ja elinympäristönsä kehittämiseen. Toimialueeseemme kuuluvat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Merikarvia, Parkano, Pomarkku ja Siikainen. 

Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat alueen asukkaat, yhteisöt, yritykset ja julkinen taho, joiden yhteisenä päämääränä on maaseudun kehittäminen. Toimintamme on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikki ovat tervetulleita mukaan vaikuttamaan elinolojemme parantamiseen.

Leader Pohjois-Satakunta on yksi Suomen 54 Leader-ryhmästä ja olemme laatineet vuosille 2014-2020 Kohti kestävää kasvua-kehittämisstrategian, jota toteutetaan rahoittamalla yhteisöjen ja mikroyritysten hankkeita. Leader-toimiston henkilökunta avustaa hankehakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa, joten ota yhteyttä!

Hakemusten käsittely

Hankerahat on jaettu pääosin vuodelta 2020. Ole yhteydessä Leader -toimistoon, mikäli suunnittelet hanketta. Joulukuussa 2020 saamme arviolta tiedon siirtymäkauden eli vuosien 2021-2022 rahoitusmahdollisuuksista.

Hallituksen kokoukset vuonna 2020:
to 17.9.
to 15.10.
to 19.11. (hankekäsittely, 31.10. mennessä Hyrrään jätetyt)
to 17.12.

Leader Pohjois-Satakunnan kartta
60
Rahoitusta
yrityksille

Rahoitusta yrityksille

Rahoitusta yhdistyksille

50
Rahoitusta
yhdistyksille
35
Nuoriso-
leader

Nuoriso-Leader

Referenssit