Etsimme Projektipäällikköä Verkostosta vetovoimaa –hankkeeseen

Sykkiikö sydämesi maaseudulle? Voiko mielestäsi ”kylä keskellä ei mitään” ollakin osa elinvoimaista maaseutua? Tule mukaan meidän alueen menestystarinaan hakemalla tätä paikkaa!

Projektipäällikön tehtävänä on johtaa ja organisoida yhdeksän kunnan alueella toteutettavaa Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanketta, jossa keskeisinä tavoitteina ovat alueen kuntien yhteistyön tiivistäminen, alueen tunnettuuden lisääminen sekä muuttajien ja matkailijoiden houkutteleminen alueelle. Tavoitteisiin pyritään valjastamalla paikalliset erityispiirteet ja vahvuudet veto- ja pitovoimaksi.

Projektipäällikkö toteuttaa hankesuunnitelmassa olevia toimenpiteitä yhdessä kuntien, yhdistysten ja yritysten kanssa. Hän vastaa myös kilpailutuksista ja budjetista. Hankkeeseen palkataan myöhemmin hankekoordinaattori projektipäällikön avuksi. Lisäksi tukena on Leader-Pohjois-Satakunnan henkilöstö, jolla on pitkä kokemus kehittämistyöstä ja vankka paikallistuntemus.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, innovatiivista ja itsenäistä työotetta, kokemusta hanketyöstä ja erityisesti paloa maaseudun kehittämiseen. Lisäksi pitää olla valmiutta tehdä jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä sekä mahdollisuus liikkua alueella omalla autolla.

Hankkeen kesto on kaksi ja puoli vuotta ja se alkaa 1.1.2024, mikäli myönteinen rahoituspäätös saadaan. Palkka on 3400 – 3800 €/kk koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

Työpaikkahakemukset ansioluetteloineen 24.11.2023 mennessä osoitteeseen juha.vanhapaasto@kankaanpaa.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Juha Vanhapaasto p. 050 5896269

Leader Pohjois-Satakunta on Pohjois-Satakunnassa ja Luoteis-Pirkanmaalla toimiva maaseudun kehittäjäorganisaatio. Rahoitamme yritysten ja yhteisöjen hankkeita, aktivoimme ja neuvomme maaseudun toimijoita sekä toimimme maaseudun kehittämiseen liittyvissä verkostoissa.