Hunajainen -hyvänolon keidas Parkanossa

Omien sanojensa mukaan Kauneushoitola Hunajainen on syntynyt intohimosta ja palavasta halusta auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen kauneutensa. Hunajaisessa halutaan tehdä olosi niin hunajaisen ihanaksi, että poistut hymyillen ja säteillen. Pääsimme hallituksen kanssa kesäretkellämme tutustumaan yrityksen toimintaan.

Kauneushoitolalla on alueelle matkailullista merkitystä

Luksusta henkivä sisustus on yksityiskohtiaan myöten mietitty rauhoittumista ja hyvän olon tuottamista tukemaan. Vastaanotto on niin kutsuva, että emme yhtään ihmettele, miksi asiakkaat paikan löytäessään palaavat sinne yhä uudelleen.

Kauneushoitolan jalkakylpyspa

”Arki on nykyään kovin hektistä, tänne voi tulla ajan kanssa huoltamaan itseään. Itsensä hoitaminen on sijoitus, joka tuo hyvinvointia”, yli 20 vuotta alalla toiminut yrittäjä Sanna-Mari Pentti kertoo esittelyn lomassa. Yläkerran myymälätilan yhteydessä ovat myös jalkakylpyspa sekä kynsi- ja meikkipiste. Pienempiä, täydellisesti vaimennettuja hoitohuoneita tähtitaivaineen ja lämpiävine peteineen on kolme. Alakerrasta löytyy vielä parihoitohuone, jossa voi vaikka ystävän kanssa nauttia rinnakkain erikoishoidoista.

Kauneushoitolan parihoitohuone

 

 

2022 avatut uudet tilat mahdollistivat ryhmien ja yritysten hyvinvointi- ja tyky-päivät entistä paremmin, sillä niissä pystyy hoitamaan jopa 10 ihmistä kerralla. Myös harjoittelijoita voidaan ottaa enemmän. Yritys työllistää parhaillaan neljä ihmisistä viidennen juuri siirryttyä muuton vuoksi muualle.

Leader -tukea laitehankintoihin

Kattavan palvelun hoitolaan hankittiin sitä perustettaessa koneita ja laitteita Leader- tuella. Yksi iso investointi oli LPG-laite, jonka hankintaa yrittäjä ehti miettiä 15 vuoden ajan. LPG-hoito on hellävaraista, alipaineeseen perustuvaa pehmytkudoskäsittelyä, jossa yhdistyvät lymfakäsittely, sidekudoshieronta ja klassinen hieronta sekä fasciakäsittely. Alun perin LPG-laite kehitettiin palovammojen jälkihoitoon parantamaan kudoksen aineenvaihduntaa ja elastisuutta.

LPG -laite

Laitteen avulla hoitolassa pystytään tekemään vartalolle ja kasvoille luonnonmukaisia hoitoja esimerkiksi selluliitin ja turvotuksen poistoon tai vaikka raskausarpien tasoittamiseen. Hoito sopii erinomaisesti myös nopeuttamaan vammasta toipumista, esimerkiksi jos sinulla on tuore pehmytkudosvamma, lihasrepeämä tai -venähdys.

Tutustu Hunajaisen tarjontaan ja tee hemmotteluretki Parkanoon!