Osallistu ”Rauhan runot” solidaarisuudenosoitushaasteeseen

EUROPE DIRECT Pohjois-Satakunta haastaa sinut, kaveriporukkasi, yhdistyksesi tai vaikka koululuokkasi mukaan ”Rauhan runot” solidaarisuudenosoitus projektiin! Tuotokset nähdään Ikaalisissa ensi kesänä Rahkolan juhlatalon näyttelyssä ”Rauhan runot/Poems of Peace” 12.6.-28.7.2024.

Mitä näyttelyyn siis halutaan?

Näyttelyyn kerätään toivotuksia ja runoja rauhan tärkeydestä sekä vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Euroopan unioni on yksi tärkeimmistä globaaleista rauhan edistäjistä ja tekee jokapäiväistä työtä rauhan säilyttämiseksi ja turvaamiseksi, sillä sota särkee hyvinvoinnin, aiheuttaa sanoinkuvaamattoman laajaa psykologista ja aineellista tuhoa sekä pahoinvointia.

”Näyttely on jatkumoa yhteistyölle. Edellisten vuosien satoa ovat olleet mm. Eurooppaakin kiertänyt Covid19-kuvina- valokuvanäyttely, maaseutuasumisteemainen Palladio-näyttely, Eurooppa kylässä-valokuvanäyttely sekä ITE-taidenäyttelyt. Tapahtumat on järjestetty yhteistyössä Rahkolan kesän, ITE Ikaalisten, Ikaalisten hiiritalon ystävien ja Pirkanmaan Vesaisten kanssa” , näyttelyä rakentava Krista Antila kertoo.

Eli kirjoita näyttelyyn mukaan Rauhan runo, ajatuksesi rauhasta tai rauhantoivotuskirje! Formaatti on vapaa!

Runon tai rauhankirjeen voi lähettää Kristalle 15.05.2024 mennessä. Lisätietoa aloitteesta: krista.antila@kankaanpaa.fi.

”Tälläkin kertaa näyttelystä tulee kansainvälinen, sillä teoksia on tulossa myös muista Euroopan Unionin jäsenvaltioista”, Krista vinkkaa. siksi laita näyttely myös kalenteriin yhdeksi kesämenoistasi!

Postauksen kuva tekoälyn generoima @Krista Antila