Vuodesta 2021 menestys alueemme yrityksille?

Menestys voi syntyä niin monesta tekijästä. Varmaa on kuitenkin se, että jos ei tee mitään niin ei synnykään mitään. Nyt tarjolla kauttamme yksi paikka kokeiluille!

Kehityspolkuja tarjolla yrityksille

Rajaton mahdollisuus -hankkeemme etenee seuraavaan vaiheeseen. Nyt hankkeen sivuille esitellään kahta eri yrityksille suunniteltua kehityspolkupakettia, joiden toimenpiteet perustuvat syksyllä 2020 suoritettuihin yritysten haastatteluihin ja kartoituksiin. ”Pohjois-satakuntalaisten yrittäjien isoin halu on oman yrityksen kehittäminen. Osalla maltillisemmin myyntiä ja markkinointia tehostamalla ja osalla vähän isommin esimerkiksi toiminnan laajentaminen kansalliseksi tai jopa vieminen kansainvälisille markkinoille.”, hankkeen vetäjä Tuomas Lehtinen kertoo.

Buustia bisnekseen

Kehityspolkuista toinen koostuu toimenpiteistä, joilla tähdätään liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen. ” Yksinkertaisimmillaan yritystoiminnan kehittäminen on toimivan sähköisen markkinointikampanjan toteuttaminen ja tämän kautta uusien asiakkaiden hankinta. Toisaalta yritystoiminnan merkittävä kasvattaminen voi tarkoittaa uusien kansainvälisten markkina-alueiden valtaamista tai vaikkapa kilpailevan yrityksen ostamista.”, Lehtinen jatkaa.

Jaksaminen on avain menestykseen

Yhtä tärkeää on huolehtia myös yrittäjien jaksamisesta. Korona-aika on vain korostanut tämän elementin tärkeyttä. Oli yrityksen liiketoimintamalli tai ajatukset uudesta kehityprojektista miten loistavia tahansa, on niissä menestyminen kiinni siitä miten hyvin yrittäjä ja henkilöstö voivat.

Kiinnostuitko? Käy hankkeen sivuilla https://www.rajatonmahdollisuus.fi/kehitys ja täytä lomake, jolla kerrot mistä osioista olisit kiinnostunut oman yrityksesi kohdalla. Halutessaan voi osallistua vaikka molempiin paketteihin.

Miten asiat lomakkeen täytön jälkeen etenevät

  1. Keräämme nyt siis alustavia kiinnostuksen ilmoituksia kehityshankkeen eri sisältöihin ja yleisiä toiveita yritysten tarpeisiin liittyen
  2. Tuotamme tämän tiedon pohjalta lopullisen kehityshankkeen sisältö- ja toteutussuunnitelman
  3. Julkaisemme samalla kehityshankkeen eri osioihin osallistumiseen liittyvät yritykselle tulevat kustannukset
  4. Tämän jälkeen pallo on sinulla >> Lähdetkö mukaan tekemään vuodesta 2021 todellisen menestyksen vuoden?