Rajaton mahdollisuus

Maailma muuttuu ennennäkemättömällä vauhdilla. Paluuta vanhaan normaaliin ei välttämättä enää ole.

Halusimme käynnistää hankkeen, jossa esittelemme Pohjois-Satakunnassa toimivia, menestyviä ja kehittyviä yrityksiä sekä kartoitamme kehityshaluisten yritysten nykytilanteen ja tulevaisuuden tavoitteet.

Maaseutu tarjoaa loistavan alustan menestyvälle liiketoiminnalle. Digitalisaatio rajattomat mahdollisuudet. Tutustu lisää hankkeen omilta sivuilta alla olevasta linkki painikkeesta!

MoreJoy Oy

”Ei tiskirätillä ole mitään mahdollisuutta pärjätä maailmalla” totesi tuntematon konsultti aikanaan Susanna Myllymäelle. Lue yritysesittely alla olevasta linkistä niin saat selville kuka oli oikeassa.

Miten tehdään vuodesta 2021 loistava?

Syksyllä 2020 tehdyn kartoituksen ja haastattelujen pohjalta oli helppo vetää johtopäätös siitä, että pohjois-satakuntalaisten yrittäjien isoin halu on oman yrityksen kehittäminen. Osalla maltillisemmin myyntiä ja markkinointia tehostamalla ja osalla vähän isommin esimerkiksi toiminnan laajentaminen kansalliseksi tai jopa vieminen kansainvälisille markkinoille. Tutustu alla olevasta linkistä, millaisia toimenpiteitä voisimme tarjota yrityksesi käyttöön.