Nyt haetaan sykähdyttävintä Leader-hanketta!

Mikä Leader-hanke on saanut sydämesi sykähtämään ilosta, onnesta tai ylpeydestä? Ilmoita suosikkisi kisaan!

Leader-toimintaa Suomessa 25 vuotta!

Suomalainen Leader-toiminta täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Samalla päättyy myös EU-ohjelmakausi 2014-2022. Aihetta juhlaan riittää! Koska Leader-toimintaa ei olisi ilman hankkeita toteuttaneita sankareita, haluamme palkita juuri heitä. Kerro meille, mikä on historian sykähdyttävin Leader-hanke Leader Pohjois-Satakunnan alueella (Ikaalinen, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Jämijärvi, Merikarvia, Parkano, Pomarkku, Siikainen) .

Voimakasta Leader-toimintaa 25 vuotta on kilpailu, jossa palkitaan alueellamme toteutettuja parhaita Leader-hankkeita eri kategorioissa. Elinvoima tarkoittaa kasvua ja kehitystä. Lumovoima on jotakin erityisen ihastuttavaa ja sykähdyttävää, mikä vetoaa myös matkailijoihin. Pitovoima merkitsee kotiseuturakkautta ja vetovoima houkuttelee uusia asukkaita. Yhteistyön voimassa palkitaan hankkeita, jotka ovat malliesimerkkejä alueiden välisestä tai toimialat ylittävästä yhteistyöstä. Yleisön suosikki on todellinen supervoima!

Ilmoita hanke kisaan!

Hankkeen voi ilmoittaa kilpailuun kuka tahansa hankkeen tuloksista hyötynyt. Voit siis ehdottaa omaa tai jonkun toisen hanketta. Leader-ryhmä käy läpi ehdotetut hankkeet ja niiden joukosta valitaan ehdokkaat Satakunnan Leader-ryhmien yhteiseen yleisöäänestykseen, joka toteutetaan syys-lokakuussa. Voimakkaimmat ja sykähdyttävimmät hankkeet palkitaan Satakunnan Leader-Festissä 4.11. Kokemäen Seuratalolla!

Nyt siis mietintämyssyt päähän. Vahvistuiko hankkeen avulla elinvoima, pitovoima, lumovoima, yhteistyön voima vai oliko se varsinainen supervoimannäyte? Oliko hanke alkusysäys jollekin suuremmalle? Täyttyikö sen avulla haaveet jostakin kauan kaivatusta? Yhdistikö hanke kylää ja sen ihmisiä?

Jätä ehdotuksesi 16.9. mennessä tällä lomakkeella!