Rahoituskauden hankehaku on alkanut

HAKU ON AUKI! Uudistettu Hyrrä on avautunut ja sen myötä seuraavat haut ovat myös auki. Kaikki yritystukimuodot sekä hanketuista yhteisöjen investoinnit, koulutus- ja tiedotushankkeet sekä valtaosa yhteistyöhankkeista on nyt haettavissa.
 
Hakemukset tehdään Hyrrä-asiointipalvelussa, joka on uudistunut käyttöliittymältään uudelle EU-rahoituskaudelle. Uudistunut asiointipalvelu ohjaa ja opastaa hakemuksen teossa aiempaa enemmän. Kirjaudu Hyrrä-asiointipalveluun osoitteessa https://hyrra.ruokavirasto.fi. Hyrrä-palvelu toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selainten uusimmilla versioilla. Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla, mo­bii­li­var­menteella tai sähköisellä henkilökortilla.
 
Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tukimuodoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Huomioithan, että toimistomme on suljettuna ajan 13.7.-30.7.
 
Tukimuodoista saat lisätietoja meidän sivuilta Yrityksille ja Yhdistyksille -osioista, Maaseutu.fi ja Ruokaviraston sivuilta (yritykset, hanketuet)! Alla kuvina yhteenvedot. Ensin hanketuet ja sitten yritystuet hallituksemme linjauksien mukaisesti.
YhteistyötuetYritystukimuodot nimetty kuvassa