Rahoitusta
yrityksille
80

Rahoitusta yrityksille

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Sed cursus turpis vitae tortor. Sed hendrerit. Aliquam eu nunc.. Donec id justo.. Fusce commodo aliquam arcu. Suspendisse enim

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.aktiivinen.fi ja on laadittu / päivitetty 05.02.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

kolme ihmistä metsäpolulla

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite
Verkkosivuston aineistoina on vanhemmilta osiltaan 2010-luvun alusta luotuja materiaaleja, jolloin kaikkia nykyisiä teknisiä ratkaisuja ei ole ollut olemassa. Pyrimme huomioimaan sisältöjen saavutettavuusvaatimukset sisältöjen päivitystarpeiden yhteydessä.

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi
Sähköpostilla: aktiivinen.pohjois-satakunta@kankaanpaa.fi

Muilla tavoin:
Verkkosivuiltamme Yhteystiedot sivun alareunasta https://aktiivinen.fi/yhteystiedot/ saat myös verkkolomakkeen palautteen lähettämiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki sivuille). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000